Naturpleje

Effektivt læhegn med hegnsklipning

Et læhegn skal være tæt – især i bunden – for at være så effektiv som muligt. Det opnår man ved at klippe hegnene regelmæssigt og gerne hvert eller hvert andet år. Hos N.J. Allerslev Entreprenør tilbyder vi hegnsklipning og hjælper dig med at holde læhegnene tætte, så de giver den bedste læ på dine marker eller i haven. Det er ikke kun læhegn, vi klipper, men alle typer af bevoksning langs marker og veje. Hegnsklipning foregår med en nyudviklet Kyndestoft med fire savklinger, som giver et rent snit og en arbejdsbredde på 2,8 meter. Klipperen er yderst effektiv, fordi den kan klippe i begge kørselsretninger. Vi tilbyder også knusning af afklip med en Kuhn Pro slagleklipper, så der ikke er nogen oprydning efterfølgende. Vi udfører hegnsklipning for både private, landbrug og virksomheder i Vestjylland.

Indenfor hegnsklipning tilbyder vi bl.a.:

  • Træfældning og udtynding ved stormfald, udgåede træer, ammetræer mm.
  • Fældning med motorsav eller træklipper monteret på vores rendegraver
  • Træklipperen er yderst effektiv og perfekt til udtynding af krat og hegn. Den kan holde på stammen og ligge den, hvor man vil.

Få hjælp til at passe på naturen
Der er i de senere år kommet øget fokus på naturpleje, fordi der i Danmark er mange arealer, som vokser til. Enten med græs, træer eller vild bevoksning, og det betyder, at vi mister det åbne landskab. For at bevare naturarealerne kan man udføre naturpleje, som er forskellige tiltag, der enten er med til at sikre opretholdelse af naturarealerne eller ændre på dem, så man får den ønskede landskabstype.

Indenfor naturpleje tilbyder vi bl.a.:

  • Oprensning/vedligeholdelse af vandløb
  • Rydning af uønsket opvækst og invasive arter i naturen
  • Slåning af brak og grønne arealer med slagleklipper

Kontakt os og hør mere
Har du brug for hjælp til hegnsklipning eller naturpleje, er du velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan tilbyde. Vi er beliggende i Hemmet tæt ved Skjern og hjælper mange kunder i vores lokalområde, ligesom vi også gerne kører længere for en opgave. Ring på telefon 21 26 26 97 eller send en mail til nja@njallerslev.dk, så giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan også bruge kontaktformularen på denne side.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.