Belægning / Anlæg

Ny belægning eller anlæg af have?

Skal du have ny belægning i indkørslen, på terrassen eller i haven? Eller skal du have anlagt en ny have? Så kan vi hos N. J. Allerslev Entreprenør hjælpe dig. Vi har mere end 20 års erfaring med både belægning- og anlægsarbejde og har gennem tiden hjulpet mange kunder med at få lagt nye sten eller lavet en ny have. Inden belægningen er det vigtigt at få udgravet og lavet en god opbygning, for det er grundstenen for et godt resultat, der kan holde mange år frem. Det har vi stor erfaring med, og du kan derfor stole på, at vi laver en god og solid belægning.

Vi udfører belægnings/anlægsarbejde bl.a.:

  • Udgravning og opbygning forud for belægning
  • Lægning af sten og fliser
  • Nyanlæg af haver
  • Fræsning og såning af græsplæner
  • Vi kan desuden levere alle typer af belægningssten samt sand, pyntegrus, granitskæver, muld og flis til haven.

Få inspiceret kloakken inden ny belægning
Vi anbefaler altid, at man får inspiceret kloakken, inden der bliver lagt ny belægning. Er der nogle problemer, kan de nemmere løses, når der alligevel er gravet op forud for belægningsarbejdet. Hos N. J. Allerslev Entreprenør har vi dygtige medarbejdere indenfor kloakarbejde, og vi kan derfor nemt og effektivt tjekke din kloak, inden belægningen bliver lagt.

Kontakt os i dag
Har du brug for hjælp til belægning- eller anlægningsarbejde, så kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe på telefon 21 26 26 97, sende en mail til nja@njallerslev.dk eller bruge kontaktformularen her på siden. Vi er beliggende i Hemmet i Vestjylland tæt ved Skjern.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformularen forneden.

Sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på de sociale medier og følge med når der sker nyheder.