Skadedyr


Stop rotterne i kloakken
Uanset om du har problemer med rotter i kloakken eller vil forebygge forekomsten af rotter, så har N. J. Allerslev Entreprenør løsningen til dig. Vi bekæmper ikke rotterne med gift eller lignende, men holder rotterne ude af kloaksystemet ved at installere en såkaldt rottespærre. Som navnet antyder, så blokerer eller spærrer rottespærren for rotterne, så de ikke kan komme ind i kloakken. Vi er certificeret til at installere rottespærre og gør det ofte hos folk, der tidligere har haft problemer med rotter, men det er også en effektiv måde at forebygge og helt undgå rotter i sin kloak. Mange offentlige institutioner vælger derfor også denne løsning som en del af deres forebyggende skadedyrsbekæmpelse.

Vi bekæmper:

  • Muldvarper
  • Mosegrise
  • Rotter

Bekæmper muldvarper og mosegrise
Ud over rotter er vi også certificeret til at bekæmpe muldvarper og mosegrise. Som haveejer er der næsten ikke noget værre end at se græsplænen total ødelagt af skud fra muldvarper og mosegrise. Ved at sætte fælder op kan vi stoppe deres hærgen, så du igen kan få en flot græsplæne. Vi har stor erfaring med skadedyrsbekæmpelse og kan hurtigt og effektiv sætte en stoppe for dyrenes tur rundt i græsplænen.

Kontakt os for skadedyrsbekæmpelse
Har du brug for hjælp til at komme af med skadedyrene, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe på telefon 21 26 26 97 eller sende en mail til nja@njallerslev.dk. Du kan også bruge kontaktformularen på denne side. Vi er beliggende i Hemmet tæt ved Skjern i Vestjylland.

Skriv til os
Top